lauantai 6. joulukuuta 2014

Joulukalenteri #6 Marraskuun suosikit


Hei ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Pahoittelut jälleen kerran että postaus tulee näin myöhään. Tänään on siis itsenäisyyspäivä, ja ei tehty mitään ihmeellistä. Olisi kiva tietää mitä te teitte tänään? Kuten kerroin torstaina, niin minulla oli vähän ongelmia tuon videon kanssa, mutta sainkin sen tänään valmiiksi. Tuossa YouTubessa kestää vaan niin kauan ladata se video sinne, että se saattaa olla siellä vasta sunnuntain puolella.

Videon aiheena on tänään meidän marraskuun suosikit. Ensimmäistä kertaa tulee suosikki video, ja olisikin kiva tietää pidättekö näistä. Suosikki videoita ei tule joka kuukausi, koska meillä ne suosikit eivät vaihdu niin useasti. Tein siis suosikit videon, mutta näytän nyt näitä muutamia tässä, koska samalla nämä ovat myös ostoksia, joita on viime aikoina ostettu.

Yhtenä suosikkina ja uutena juttuna on lasinen juomapullo kaneille. Pullon sisällä on pieni muovinen porkkana, josta näkee paljonko vettä on pullossa. Aluksi mietin, että mitä jos pullo irtoaa häkissä, mutta ei se irtoa, kun mukana tulivat todella hyvät kiinnikkeet ja pulloa ei irtoa vahingossa. Itse tykkään pullosta, ja se on ostettu Black Bullista. Hintaa pullolla oli 9.90.


Suosikkina oli myös se heijastinliivi, mistä kerroinkin tässä postauksessa!


Ja varsinkin kanien suosikkeina olivat Brit Animals Rabbit Adult ja Brit Animals Alfalfa Snack herkut/ruoat. Niistä kanit ovat siis tykänneet tooodella paljon ja ne saavatkin niitä lähinnä palkintoina jne.. 

Ja sitten se itse video:

2 kommenttia:

  1. Kiva video ja mahtava blogi! Liityin lukijaks. Ja hyvää mennyttä itsenäisyyspäivää sulle :3

    VastaaPoista