maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukalenteri #1 -Mitä tarvitsee kun ostaa kanin?


Hei! Hyvää joulukuun alkua kaikille! En voi uskoa, miten nopeasti tämä syksy on mennytkään. Nyt on kuitenkin jälleen se aika vuodesta, että blogissa on joulukalenteri. Se tarkoittaakin sitä, että joulukuun 24 päivään asti, pääsette "avaamaan" tämän blogin joulukalenterin luukkuja. Pääsette lukemaan 24 erilaista postausta, joista pyrin tekemään mahdollisimman mielenkiintoisia. Joukosta löytyy kuulumisia, kuvia, videoita ja muita erikoispostauksia. Olen laittanut ylös 19 päivän joulukalenterin luukkujen aiheet, mutta myös te saatte vaikuttaa niihin! Jätin teidän ehdottamille ideoille viisi luukkua, joten kommentoi minkälaisia postauksia haluaisit nähdä joulukalenterissa. Valkkaan ehdotuksista mielenkiintoisimmat ja ne pääsevät mukaan joulukalenteriin! 

Lauantaina tuli uusi video YouTube kanavalle. Videon aiheena oli mitä tarvitsee kun ostaa kanin. Kaikki asioista eivät ole välttämättömiä, ja saatoin myös unohtaa mainita joitakin asioita, joita olisi hyvä olla! Toivottavasti videosta on jollekkin jotain hyötyä ja iloa! 


Muistutan vielä käynnissä olevasta arvonnasta, joka on kaikille lemmikeille. Osallistu arvontaan tästä, ja viimeinen osallistumispäivä on 11.12!

4 kommenttia: