keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Kaneille oma heijastinliivi

Hei! Nyt tulee taas uutta postausta, joita ei nyt ole taaskaan vähään aikaan tänne ilmestynyt! Luntakin on tullut ja aika paljon sitä on myös sulanut. Toivotaan että lunta tulisi vielä lisää, ja se ei sulaisi pois. Kaneille kuuluu hyvää. Kanit ovat päässeet ulkoilemaan pihalle ja lauantaina oli kaikki kanit samaan aikaan valjaissa pihalla. Lauantaina leikkailtiin kanien kynsiä ja kanit olivat paljon sisällä. Mitään ihmeellistä ei olla tehty. Huomenna tulee info video, ja se on lähinnä YouTube kanavan tilaajille, ja videolla kerron vain siitä arvonnasta, ja kerron sen että lauantaisin tulee uusia videoita ja YouTube kanavalla on nyt yli 100 tilaajaa! Viikonloppuna kuvasin myös valmiiksi ensi lauantain videon, ja sitä olen tässä nyt koonnut.

Kanit saivat noin pari viikkoa sitten pienelle koiralle tarkoitetun heijastinliivin ja se on juuri kanille sopiva. Tuollaista olin yrittänyt löytää jo vähän pidemmän aikaa. Sitä ollaan sitten sisällä testailtu. Ja tuo heijastinliivi maksoi 10 euroa. Itse ainakin tykkään siitä :DEilen illalla vein Lumin pihalle, ja samalla testasin sitten miltä se näyttää ulkoillessa. Laitoin valjaat ensimmäiseksi ja sitten laitoin ton heijastinliivin siihen päälle. Se valjaiden hihna tuli ehkä vähän sellain typerästi sieltä alta, ja valjaatkin näyttivät ehkä vähän hölmöiltä siellä alla, mutta ehkä siihen joku ratkaisu vielä keksitään!                             Valjaista roikkui yksi naru, jonka Lumi sitten otti suuhunsa

Vielä on myös aikaa osallistua arvontaan! Jos et ole osallistunut, niin osallistu ihmeessä! Viimeinen osallistumispäivä on 11.12, ja voittaja julkaistaan seuraavana päivänä! Osallistu arvontaan täältä!

Mikä kuvista oli suosikkisi?
Ja onko teidän kaneilla heijastinliivejä?

4 kommenttia: