maanantai 10. marraskuuta 2014

Tulihan sitä lunta

Hei! Jälleen kerran on aika mennyt nopeasti, ja postaus tulee vähän myöhässä :D Sanoin silloin että huomenna tulee kuulumisia, mutta eipäs sitten tullutkaan. Lunta alkoi satamaan torstaina illalla, ja sitä tulikin sitten ihan kivasti. Sääennusteista olin kyllä jo lukenut, että tämä lumi tulee sulamaan. Otettiin siis koko ilo irti kanien kanssa lumesta. Joka päivä kaikki kanit pääsivät ulkoilemaan lumessa. Lumille se oli ensimmäinen kerta lumessa. Tilli ihan rakastaa lunta, ja siitä tulee melkein eri kani kun sen päästää lumeen. Mosse ja Lunakin pitävät lumesta todella paljon. Lumilla riittikin sitten ihmeteltävää ja tutkittavaa. Kuvasin samalla kaneista videota, kun kanit juoksentelivat lumessa. Sen videon näette vasta tämän viikon lauantaina. Videoita ei ole tullutkaan kahteen viikkoon, vaikka sanoinkin että joka viikko tulee uusi video, pahoittelut siitä. Päätin sittenkin että lauantai olisi parempi päivä videoille, joten uusia videoita tulee melkein joka lauantai, ja poikkeuksista pyrin ilmoittamaan täällä tai meidän Facebook- sivuilla. Tähän postauksen loppuun laitan nyt kaksi viikkoa sitten otettuja kuvia Lumista!
Ja vielä yksi juttu! Tällä viikolla tai ensi viikolla ilmoittelen täällä blogissa, jostakin toivottavasti mukavasta asiasta! Joten palaillaan silloin!

                             Tuliko teillä päin lunta? Ja tykkäävätkö kanisi lumesta?

6 kommenttia:

 1. Meillä oli, Mila oli ihan sujut lumen kanssa, vähän kylmää ja sulavaa aluksi ihmetteli, mutta ei sen kummempaa

  tahtilemmikit.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Meillä on ollut jo varmaan kolmesti lunta mutta aina ovat sulaneet melkein heti pois... Odotan jo lauantain videota!

  VastaaPoista
 3. Meillä on kaks aivan parasta mussukka puppanaa, mutta ongelmana niiden.tottumattomuus ihmisiin, eli vähänniinkuin arkuus. Miten saisin ne luottamaan minuun, kun ne asuvat ulkona ja "ilkeä isäpuoli" ei niitä päästä sisälle..? Vai onko 3v kanit jo tuhoontuomittuja tässä asiassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi jos et saa viedä kanejasi sisälle. Kyllä musta tuntuu että ne voisivat vielä alkaa luottaaan sinuun. Voisit yrittää pitää niitä sylissä, silitellä ja viettää aikaa niiden kanssa, niin ne voisivat vähitellen alkaa luottamaan sinuun. Kirjoitin nopeasti Googleen miten totuttaa arka kani ihmiseen, ja sieltä löytyikin paljon tekstiä aiheesta. Sieltä kannattaa käydä lukemassa vähän :)

   Poista