lauantai 13. joulukuuta 2014

Joulukalenteri #13 Omalle tai kaverin kanille joululahja 1


Hei! Tänään olisi vuorossa omalle tai kaverin kanille joululahja #1! Pahoittelen, että uusi video ei tullut ajallaan. Videolla näytän mitä tehdä omalle tai kaverin kanille joululahjaksi. Idea on helppo ja toteutukseenkaan ei mene välttämättä yhtään rahaa, koska tarvikkeet löytyvät useilta kotoa jo valmiiksi. Tässä enne joulua, tulee myös toinen lahjaidea video! Se tulee seuraavana lauantaina, ja siinä onkin sitten vähän erilaisempia juttuja. Mutta jos sinua kiinnostaa tehdä kaverin/omalle kanille joululahja, mutta et tiedä mitä tekisit, eikä rahaakaan ole sillä hetkellä mihinkään suurempaan tarpeeksi, niin tämä on mielestäni ihan hyvä idea! Katso ihmeessä video, jos sinua kiinnostaa!


Viime postauksessa kerroin arvonnan voittajat, joten jos et ole sitä vielä nähnyt käy katsomassa ne tästä! Linkkaa blogisi postaukseen, voit vielä linkata blogeja! Käyhän nyt viimeistään linkkaamassa oma blogisi täällä!

Kommentoi mitä pidit videosta ja aijotko tehdä tämmöisen lahjan kaverille tai omalle kanille?


9 kommenttia:

 1. Mitä ruisleipää voi antaa kanille ja onko se terveellistä? Ja minkälaista salaattia saa antaa? (:

  Aion tehdä ehkä tommosen! Oli apua videosta. Ohjeet oli selkeet ja vielä kun näytitkin ne vaiheet videolla. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanille voi antaa ruisleipää, mutta sitä ei kannata antaa kuin muutaman kerran viikossa. Ja vaaleata leipää ei kannattaisi antaa juuri ollenkaan, koska se on lihottavaa.

   Tuosta salaatista sen verran, että netissä monessa paikassa lukee, että kaneille ei olisi hyvä antaa jäävuorisalaattia eikä keräsalaattia. Ilmeisesti lehtisalaatti olisi paras vaihtoehto. Meillä kanit ovat jäävuorisalaattiakin saaneet, eikä siitä mitään ole tullut. (Ei kyllä koko salaattia niille olla syötetty :D) Aiheesta löytyy paljon asiaa Googlesta, josta kannattaa tarkemmin katsoa :)

   Okei, kiva että pidit videosta ja aijot kokeilla :)

   Poista
  2. Kiitos paljon! (:

   Poista
 2. ajattelin kokeilla, jos ehdin tehdä ennen joulua :D

  VastaaPoista
 3. Ihana idea, harmi että mulla ei ole kaveria kenellä olisi kani

  VastaaPoista