lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulukalenteri #20 VIHDOIN ON LOMA!


Hei! Kuten otsikosta voikin päätellä, niin minulla alkoin nyt joululoma! Tätä oli odotettu jo koko syksy, ja vihdoin se alkoi! Suurempia suunnitelmia ei ole vielä. Kaikenlaista tehtävää olisi kuitenkin ennen joulua. Jouluunkaan ei ole enään kuin neljä päivää. Milloin teillä alkoi lomat ja onko teillä mitään lomasuunnitelmia? Olisi kiinnostava vähän tietää.

Kaneillekkin on hankittu vähän lahjoja, vaikka eihän ne oikeastaan ymmärrä että on joulu ja että ne saa lahjoja. On silti kiva niillekkin jotain antaa, edes jotain pientä. Oletteko antaneet kaneillenne joululahjoja? Oletteko ajatelleet niitä antaa nyt jouluna? 

Kirpparilta löytyi kaneille käyttämättömät söpöt vaaleanpunaiset valjaat alla neljällä eurolla ja oikea hinta oli niissä 13 euroa. Olihan ne pakko sitten sieltä ostaa :D Samanlaiset täältä löytyykin, mutta ne ovat punaiset. Kyllä niille käyttäjä vielä löytyy.

Pahoittelen, että tänään ei tule uutta videota! Se tuele vasta huomenna, toivottavasti maltatte siihen asti odottaa!

Ei mulla varmaan muuta kerrottavaa ole, joten laittakaa kommentilla vastauksia noihin kysymyksiin, joita tuossa postauksen alussa on. :)

4 kommenttia:

  1. Meilläkin alko eilen loma ja varmaanki mennää jouluks mummolaan. Ja kanit on tainneet saada joka joulu jotain pientä ja pitäähän se nytkin antaa=D

    VastaaPoista
  2. Mulla alko loma eilen lauantaina, eli samana päivänä kun sinullakin. Ei oo muita lomasuunnitelmia, kun että nautin lomasta ja vietän joulun perheen kanssa ja juhlin uutta vuotta. Viime vuonna annoin kanilleni joululahjan, ja aion tänäkin vuonna. (:

    VastaaPoista