maanantai 21. joulukuuta 2015

Kanilaan joulukoristeita ja joulusiivous

Hei! Minulla alkoi joululoma 19 päivä ja se kestää noin kaksi viikkoa. Nyt pitäisi siis olla aikaa kirjoitella tänne blogiin ja yritänkin saada tänne uutta sisältöä aikaiseksi. Jouluun on enää kolme yötä, joka on todella vähän. Tämä joulukuu tuntuu menevän nopeasti ja kohta alkaakin jo vuosi 2016.

Tänään tehtiin kanilaan "joulusiivous". Kaikki ruokakulhot ja juomapullot on nyt pesty, häkit siivottu, kanilan hyllyt ja tasot pyyhitty. Sen jälkeen laitettiin jokaisen kanin häkin viereen joulusukka, jonne toivon mukaan ilmestyy jotakin pientä :D Kanilaan tuotiin myös joulukuusi ja nyt useampana vuotena kanilassa on ollut oma joulukuusi. Se on vähän erikoinen, mutta tekee kanilasta jouluisemman näköisen.

En varmaan täällä blogin puolella olekkaan maininnut, että blogi on nyt neljä vuotta vanha. Kiitoksia kaikille, jotka ovat lukeneet tätä sieltä asti ja uudemmillekkin lukijoille :)! Nyt en järjestä mitään arvontaa niin kuin viime vuonna, mutta joulun jälkeen voisi katsoa, jos jonkun pienen arvonnan laittaisi käyntiin. 

Oletteko te koristelleet kanilaa/kanihuonetta tai häkkejä jouluisiksi? Saako kanisi joululahjoja?

4 kommenttia:

 1. Meilläkin on kanille joulukuusi. En ole vielä koristellut kanihuonetta, mutta varmaan tänään koristelen. Meillä myös kani saa joululahjoja. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuusi tekee kyllä heti kanilasta/kanihuoneesta jouluisemman :)

   Poista
 2. kivat joulusukat :)!

  VastaaPoista