sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Mikä on Papanaattori?


Hei! Tällä viikolla postissa tuli uusi Papanaattori -lehti. Olin sitä innolla jo odottanutkin ja päätin nyt tehdä postauksen, jossa kerron vähän Papanaattori -lehdistä.

Papanaattori on siis Suomen Lemmikkikanit ry:n neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti. Lehden saa, kun liittyy Suomen Lemmikkikanit ry:n jäseneksi ja se tulee suoraan postilaatikkoosi. Aiemmin ilmestyneitä lehtiä voi ostaa Suomen Lemmikkikanien nettisivuilla olevasta kaupasta. Aiemmin ilmestynyt lehti maksaa jäsenelle 3,5€ ja 8€, jos ei ole jäsen.

Lehdessä on noin 30-35 sivua pupumaisia juttuja. Siitä löytyy erilaisia juttuja kaneihin liittyen esimerkiksi vinkkejä, tietoa sairauksista ja ruokinnasta, kirjaesittelyitä ja paljon muita kiinnostavia aiheita. Tässä vuoden 2015 viimeisessä lehdessä oli esimerkiksi seuraavat artikkelit: mukana lemmikkikanitutkimuksen projektissa, kanin totuttaminen valjaisiin, markettiruoat vertailussa ja asiaa kanien käyttäytymisestä. Eniten itseä kiinnosti tässä lehdessä tuo lemmikkikanitutkimus ja markettiruoat vertailussa. 
Itse liityin Suomen Lemmikkikanit ry:n jäseneksi vasta tänä syksynä, mutta ostin aiemmin ilmestyneitä lehtiä lemmikkimessuilla. Olin ollut jo pitkään tietoinen Suomen Lemmikkikanit ry:stä, mutta jäseneksi en ollut liittynyt. Eniten minua kiinnosti juurikin Papanaattori -lehti. Minusta Papanaattori on mielenkiintoinen ja laadukas lehti, jonka uuden numeron ilmestymistä odottaa innolla. Sen tekemiseen voivat myös osallistua kaikki halukkaat.
Tuleeko sinulle Papanaattori ja mistä pidät lehdessä eniten?

8 kommenttia:

 1. Tulee Papanaattori, ja pidän siitä että artikkelit on kirjottanu kanien omistajat. Mun mielestä tosi kiva lehti :)

  VastaaPoista
 2. Onko tuo siis ilmaista liittyä ydhistykseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäsenmaksu on yli 15 vuotiaalta 20€ vuodessa ja alle 15 vuotiaalta 15€ vuodessa :)

   Poista
 3. Kiitos tiedosta! :D Onko mitä etuja tai tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 4 Kertaa vuodessa tulee jäsenlehti, Suomen lemmikkikanit ry:n järjestämiin tapahtumiin pääsee edullisemmin ja tosiaan yhdistyksen tuotteet maksavat jäseniltä vähemmän :)

   Poista
 4. Se lehti tosiaan tulee jos on jäsen.. Pääsee näyttelyihin halvemmalla hinnalla ja erinlaiset yhdistyksen tuotteet maksavat jäseniltä vähemmän. :)

  VastaaPoista