lauantai 16. toukokuuta 2015

Hiljaisuus päättyy

Hei! Ihan hirvittää tämä hiljaisuus täällä blogissa ja vielä enemmän tuolla YouTuben puolella! Ainakin kolmen viikon ajan on täällä blogissa ollut hiljaista ja YouTubessa vielä kauemmin. Aika vain jotenkin menee niin nopeasti, että en edes ollut huomannut edellisestä postauksesta olevan jo kolmea viikkoa. Kesäloma on ihan tuloillaan ja koulussakin on ollut enemmän kiireitä. Vähitellen tämä alkaa tasaantumaan ja kesäloman odotus vain kasvaa! Enää muutama viikko ja sitten onkin kesäloma. Silloin viimeistään pyrin tekemään aktiivisemmin tänne uutta sisältöä.

Tilli ja Mosse asustaa vieläkin kanilassa, koska ei ole ollut aikaa siirtää niitä vielä kesäasumukseen ja sitten on ollut sateista. Alkuviikosta ne kuitenkin pääsevät siirtymään ulkohäkkiin. Sitten Lumi saa isomman häkin. Lunalle ja Lumillekkin pitäisi kehittää ulos jonkinlaiset aitaukset, että nekin voisivat nauttia kesäpäivistä pihalla, eikä kanilassa.

Tässä viime viikolla siivosin Tillin ja Mossen ulkohäkin talven jäljiltä, että se olisi niitä varten valmiina. Voikukkien ja piharatamoiden kuivattamista on jo aloitettu vähäsen. Se on kyllä hyvä aloittaa hyvissä ajoin, ettei se sitten jää kokonaan... :D

10.5 Otin Lumista kuvia, kun se innoissaan juoksenteli ulkona. Sen voi nykyään päästää ilman valjaita, kun ennen se oli kova karkaamaan, nykyään pysyy kuitenkin pihassa. Tarkennus ei suosinut Lumin kuvia ja suurin osa kuvista on epätarkkoja. Jouduin rajaamaan kuvia, joten ne kärsivät myös siinä rajaamisessa kaiken lisäksi. Lumilla oli myös kuvissa likaiset tassut :D6 kommenttia: