lauantai 25. huhtikuuta 2015

Mitä meille kuuluu?

Hei! Vihdoin tulee uutta postausta, näin reilu parin viikon hiljaisuuden jälkeen! Videoitakaan ei ole näkynyt, pahoittelut siitä! Lumet on nyt sulaneet ja kevät on ihan kunnolla tullut. Päätin tulla tänne päivittelemään kanien kuulumisia ja korjaamaan tämä hiljaisuus täällä blogissa! Tässä postauksessa kerron kuulumisia ihan huhtikuun alusta asti.

Tilli täytti 6 vuotta 1.4! Oikeastaan se ei ole varma syntymäpäivä, mutta koska tiedetään vain, että Tilli on syntynyt maalis- tai huhtikuussa niin olemme päättäneet sen olevan 1.4 (koska se on aprillipäivä) Vähän ehkä Tillillä ikä näkyy vauhdissa, mutta ihana ja aktiivinen se on edelleen <3 Vuosia täyttivät myös Lumi ja Lunan viime vuoden poikaset (1 v)!
Tässä huhtikuun alussa Mindi ja Sirius kävivät meillä vierailulla. Mindi ja Sirius ovat siis Lunan viime vuoden poikasia. Oli kiva nähdä niitäkin ihan kunnolla :) Mindi ja Sirius olivat yhden yön vierailulla ja olivat kanilassa "vierashäkissä".
Kanit ovat päässeet ulkoilemaan ja varmaankin ensi viikolla Tilli ja Mosse siirtyvät ulkohäkkiin. Ne olisi voinut siirtää jo tällä viikolla, mutta en sitten viitsinyt ihan vielä, vaikka olisivathan ne tietenkin jo pärjänneet siellä.


Nyt on todella ihanaa, kun päivät ovat lämpimempiä joka päivä ja jonkun ajan päästä lehdetkin tulevat puihin. Kesälomaankaan ei ole enään kuin noin. 5 viikkoa! YouTubessa teitä tilaajia on jo 350, joten kiitos kaikille! Ensi viikolla yritän laittaa sen YouTube kanavankin aktiiviseksi jälleen! 

Miten teillä menee ja onko teillä kanit jo ulkohäkeissä?

8 kommenttia: