lauantai 30. maaliskuuta 2013

9 poikasta, eikä 8!

Moi! Korjasin vähän tota edellistä postausta, niitä poikasia oli 9 eikä 8.. Aika monta, koska kääpiökaneille ei yleensä tule niin montaa. Vähän oon lisätietoa ottanut päähäni kaniwikistä ja muualta :) Siivottiin tänään Lunan häkkiä kun se oli yöllä vähän riehunut! Matto oli käännetty, ruokakulho kaadettu.. Luna oli itse muualla, ja katsottiin samalla koppiinkin että varmastikkaan siellä ei niitä kuolleita ole. Ei ainakaan näkynyt. Siellä ne pienet suloset poikaset köllöttelivät kylki kuljessä. Luna oli yön aikana parannellut sitä pesää. Toivottavasti se pieninkin selvii ♥ Otin Lunasta pari kuvaa.. Nimi listaa oon jo miettinyt. Luna on makaillut melkein koko ajan, tai ollut kopin päällä.
Mutta sitten Lunasta ja poikasista Tilliin ja Mosseen. Siivottiin tänään suuri siivous. Koko häkki siirrettiin, ja Tilli ja Mosse juoksentelivat sillä välin. Nyt on siistiä! [Ainakin mielestäni :) ]
Kun kanit saatiinh takasin puhtaaseen häkkiin, oli Mosse ihan väsynyt kaikesta juoksemisesta.
Tillin nelivuotis synttärit on ihan pian, 1.4 aprillipäivänä. Jotain extraa Tillille silloin. Kanit sai myös herkkuja. Onhan se silloin jo 4. Muuta erikoista tuskin tänään, mutta eihän sitä tiedä.

           
                                                             Hieman epäselvä kuva
 
 
 
Ja itse Luna ♥
 
Kommentit piristävät aina päivää!
 
 

2 kommenttia:

  1. Hyvä blogii :3

    Haastan sinut blogi-haasteeseen blogi-sivullani :

    http://sanskinsalatutelamat.blogspot.fi/

    VastaaPoista