lauantai 16. maaliskuuta 2013

Perus lauantai :) 
Moi! Tänään oon kuvannut kaneja ja Lauantai siivous oli myös kanilassa :) Luna oli yöllä vähän riehunu. Kaikki oli siellä sekaisin. Wc-laatikkon oli kuopinut, juomapullon oli saanut irrotettua ja kaikki paikat oli ihan sekaisin..Mietityttää vaan että saakohan se Luna niitä poikasia. Se on kyllä ollut outo. Makailee kaiken ajan, puolustaa koppiaan, kuopii wc-laatikon ja kättä ei saa laittaa häkkiin. Ja murisee välillä.. Olisihan se kiva että Luna saisi niitä poikasia! Ne tulisi johonkin kahden viikon sisään. Ajattelin tehdä lisää niitä kanikeksejä, kun näyttivät maistuvan kaikille kaneille.

6 kommenttia:

 1. Eikä, en tienny et kanit murisee!! :D Luulin et ne pitää vaan semmosta puputtavaa ääntä. Haluisin kuulla ku kani murisee :3 ♥

  jannanluola.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Vooi pikku kanit on niin sulosia C:

  VastaaPoista
 3. Oho! Tein tänään blogin Iina ja kani, ja kokeilin sitten, että löytääkö hakukone sitä. Ja kappas! Melkein samanlainen blogi tulee vastaan! Kaiken kukkuraksi itsekin luen paljon ja tykkään leipoa. Tosin en tiedä ikääsi, itse olen 12v. Ja noi sun kanisi on tosi söpöjä. <3 Itselläni on kääpiöluppakorva.

  VastaaPoista