lauantai 21. tammikuuta 2017

Lumin kuulumisia ja kuviaHei! Tavoitteeni, että joka viikko tulisi ainakin yksi postaus ei ole päässyt toteutumaan, vaikka nyt on vasta tammikuu... Olin suunnitellut paljon uusia postauksia, mutta tietokoneeni meni rikki enkä ole voinut siksi niitä tehdä. Nyt tietokone on onneksi kunnossa ja aion toteuttaa tuon tavoitteen.

Nämä kuvat olen ottanut jo reilu pari viikkoa sitten. Lumi oli aivan innoissaan lumesta ja ei olisi millään malttanut lähteä takaisin sisään. Pari päivää näiden kuvien ottamisen jälkeen, Lumi oli päässyt karkaamaan häkistään ja hypännyt Tillin ja Mossen häkkiin. Mosse oli puolustanut reviiriään ja Lumille oli tullut haavoja. Mosselta oli lähtenyt vain vähän karvaa. Onneksi ei kuitenkaan ehtinyt sattua pahemmin kuin viime syksynä. Jatkossa pitää olla erityisen tarkkana, että Lumin häkki on varmasti kunnolla kiinni. Lumi on ollut nyt pari viikkoa sisällä häkissä ja haavaa on putsattu. Haava lähti onneksi parantumaan hyvin ja se alkaa olemaan pian kunnossa.

Kommentoi, mitä teille kuuluu ja mitä olette puuhailleet tammikuun aikana?

3 kommenttia:

 1. Kuvat on ihanii! Onneksi haavat ovat jo alkaneet parantumaan. Metkalla on jokin ruoka allergia jota koitetaan selvittää. Aktivointipallon ostin kaneille ja se on ollut kovalla käytöllä.

  VastaaPoista
 2. Voi että kuinka suloinen kani! ^.^
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihan melkein lumen värinen, niin söpö!

  https://princessmyy208.blogspot.fi/

  VastaaPoista