sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Hyvää uutta vuotta 2017!

Vuosi 2016 on paketissa ja kuluneeseen vuoteen mahtui paljon iloisia ja surullisia hetkiä. Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana hyvissä ja huonoissa hetkissä. Haluan kiittää myös teitä lukijoita, kun olette lukeneet näitä postauksia, kommentoineet ja katsoneet videoita.

Asetin 2015 joulukuussa vuodelle 2016 tavoitteita. Muutama tavoitteista toteutuikin, mutta paljon jäi toteutumatta. Kaikki kanit pysyivät terveinä, lukuun ottamatta Lumin suolitukosta ja haavaa, joka tuli syksyllä. Mörkö ja Luna tulevat hieman paremmin toimeen ja Möröstä on tullut rohkeampi. Kanila on myös pysynyt siistimpänä. Näyttelyissä ei kuitenkaan päästy käymään Lumin haavan takia. Esteitäkään ei ole harjoiteltu hyppimään tai uusia ulkohäkkejä rakennettu. Blogissa en ollut aktiivisempi eikä kaneista löydy enemmän kuvia kuin vuonna 2015. Tavoitteet ei siis ihan menneet nappiin, mutta suunta on tänä vuonna vain parempaan päin.

Tänä vuonna yritän oikeasti olla aktiivisempi täällä blogissa ja YouTuben puolella. Tavoitteena olisi julkaista ainakin kerran viikossa uusi postaus. Myös videoita aion tehdä enemmän. Vaikka keväällä minulla on jonkin verran kiirettä, kun on suoritan mopokorttia, pianon soiton tasotutkintoa, muita harrastuksiin liittyviä juttuja ja koulussa on kokeita ja muita tehtäviä, niin yritän silti pitää kiinni tuosta tavoitteesta. Joulukuussa YouTubessa tuli 1000 tilaajaa täyteen ja marraskuun lopussa tämä blogi täytti 5-vuotta! Näiden kahden suuren asian kunniaksi olen ajatellut järjestää tässä talven aikana jonkinlaisen arvonnan. Arvonnasta kerron lisää myöhemmin.

Tein pienen koosteen vuodesta 2016. Kun se on katsottu, voidaan keskittyä tähän uuteen vuoteen ja lähteä toteuttamaan toteuttamatta jääneitä tavoitteita! Oikein hyvää uutta vuotta 2017!

1 kommentti:

  1. Hyvää uutta vuotta!
    Voisitko auttaa minua parissa asiassa. Kanit eivät tykkää olla sylissä, boksiin meneminen on hankallaa eivätkä muutenkaan luota ihmisiin. Välillä juoksevat tervehtimään ja välillä kököttävät nurkassa. Mikä auttaisi kasvattamaan luottamus ja olisiko muita vinkkejä?
    Ps. Voidaan myös jutella sähköpostitse.
    Elamanielaimet-04.blogspot.fi

    VastaaPoista