maanantai 28. maaliskuuta 2016

Mitä kanilaan kuuluu?

Hei! Tänään kerron teille kanilan kuulumisia. Vähään aikaan itse kanilan kuulumisia en olekaan tänne päivitellyt, mutta ei tässä ole ihan kauhean paljon erikoista tapahtunutkaan.
Helmikuun lopussa meille tuli hoitoon Tuhkimo niminen kani ja se olikin hoidossa meillä noin kolme viikkoa. Tuhkimo on aktiivinen ja hyväluonteinen kani. Virtaa sillä riitti paljon ja se yritti useamman kerran karata häkistään. Samoihin aikoihin Mörkö oli ensimmäistä kertaa valeraskaana. Se oli rakentanut hienon pesän heinistä ja nyppinyt myös karvoja. Ärhäkkäästi se myös puolusti pesäänsä, onneksi valeraskaus meni nopeasti ohi.
Luna, Tilli ja Lumi ovat olleet nyt useamman kerran sisällä. Tilli ja Lumi ovat vain sellaisia sottapyttyjä, että pitää varoa ettei ne pissaile matoille... ;) Luna on taas todella sisäsiisti mutta pieni tuholainen. Sen perään pitää katsoa, koska muuten saa johdot, verhot, pöytäliinat ja matot kyytiä.
Hoidin viikonloppuna kaverini kania Nöpöä. Nöpöä on kiva hoitaa ja sekin on todella mukava luonteeltaan ja rauhallinen. Viikonloppuna tuli myös syötyä paljon suklaata ja tehtyä kaikenlaista mukavaa. Oli kiva, kun oli kaksi ylimääräistä vapaapäivää, niin pääsi vähän rentoutumaan ja laittamaan kouluhommat vähäksi aikaa pois mielestä.
Huhtikuun alussa Tilli täyttääkin jo 7 vuotta ja Lumi 2 vuotta. Tilli on ollut meillä kohta 5 vuotta, niin se aika vain menee. Tilli alkaa jo olemaan aika vanha, mutta kyllä sillä silti vauhtia riittää!

Mitä teille kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti