lauantai 7. helmikuuta 2015

Miten tehdä kanille virikkeitä #2

Hei! Nyt onkin jo helmikuu ja nyt tulee myös helmikuun ensimmäinen postaus. Blogi on ollut viimeisen kahden viikon ajan hiljaiselolla, mutta nyt asiaan tulee korjaus. Mulla ei viime viikolla ollut aikaa tehdä postauksia kokeiden ja muutenkin koulun takia, eikä viime lauantaina tullut videota, koska en itse ollut kotona. Nyt kuluneella viikolla en taaskaan ehtinyt/jaksanut tulla tänne kirjottamaan, eikä ideoitakaan oikein löytynyt. Kuvasin kuitenkin miten tehdä virikkeitä #2 videon, ja siinä näytän muutamia helppoja ja yksinkertaisia virikkeitä kaneille. Moni varmastikkin tietää nämä kaikki virikkeet, mutta juuri kaniharrastuksen aloittaneelle, nämä voivat olla vielä uusia tuttavuuksia. Kaikki virikkeet tehdään vessapaperirullanhylsyistä ja muina välineinä toimivat sakset ja kanin omiakin herkkuja voi leluihin laittaa. Tarvikkeet löytyvät näihin varmasti jokaiselta kotoa ja aikaakaan näihin ei paljoa mene, joten kannattaa kokeilla.

Pidittekö videosta ja aijotteko tehdä noita omille kaneille? Millaisia virikkeitä te olette tehneet kaneillenne?

4 kommenttia:

 1. Pidin videosta ja taas on palautetta siellä videon kommenteissa (YouTubessa). Tiesin noi kaikki jo ennestään mutta en oo tehny mun kanille noita kaikkia. Tänään sitten tein videosi inspiroimana nuo kaikki vaikka mulla oli kaks noista jo ennestään. :')

  Mä oon tehny semmosesta pitkästä talouspaperirullanhylsystä "kranssin" mun kanille ja sinne voi laittaa heinää yms. sisälle, nii tulee semmone heinäkranssi. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja ihana kun jaksat kommentoida näinkin pitkästi ;')! Toi kranssi kuullostaa kivalta, täytyypä kokeilla joku kerta!

   Poista
 2. Kivoja virikkeitä, milloin tulee se pahvi virike video?

  VastaaPoista