maanantai 13. lokakuuta 2014

Pikaista päivittelyä

Hei! Tulin pikaisesti tänne päivittämään vähän niin tiedätte missä mennään ja mitä on tulossa. Aikaa mulla ei ollut viime viikolla tulla tänne kirjoittamaan, joten pahoittelut siitä! Olen kuvannut pari videota, jotka ovat editointia vailla. Toisessa videossa on miten tehdä itse kanille leluja ja toisessa videossa näkyy vähän, että millaista on kun vie Lumin "kävelylle" :D Ne ilmestyvät YouTubeen varmaankin ensi viikolla. Ensi viikon maanantaina mulla alkaa syysloma, jota on odotettu pitkään! Syyslomalla yritän tehdä melkein joka päivä uutta postausta, kun on enemmän aikaa. Postausideoita voitte siis tuonne alas kommentteihin laittaa.

Eilen kun vietiin Lumi ulos, yritin ottaa kuvia Lumista ja ne taisiatkin jäädä yrityksiksi! Lumi ei ollut kuvauksellisella tuulella, katseli ja säntäili muualle. Kuvista ei siis tullut juuri mitään, mutta kuvasin sitten samalla yhden videon. Alimmaisessa kuvassa näkyy Nöpö, joka on kaverini kani.
Muuta kerrottavaa ei ole tällä kertaa, mutta laittakaahan niitä postausideoita tuonne kommentteihin, niin näen vähän että millaisia postauksia haluaisitte nähdä!

6 kommenttia: