sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Mitä teimme syyslomalla?

Hei! Syysloman alussa päätin että tekisin joka päivä syysloman ajan uuden postauksen. Maanantaina tuli kyllä postaus, mutta tiistaina, keskiviikkona ja torstaina oli täällä ihan hiljaista, eikä uusia postauksia tullut. En siis ihan onnistunut tässä, koska mulla ei ollut aikaa kirjoitella tänne blogiin.

Olin maanantaina kaverini kanssa kylpylässä, ja sillä välin kotona oltiin leikattu kanien kynnet ja siivottu kanila. Tiistaina lähdin yöksi mun pikkuserkulle, niille me silloin annettiin Lunan poikasista kaksi. Poikaset ovat saaneet nimet Mindy ja Sirius. Tiistaina otin niistä muutaman kuvan. Keskiviikkona kun mentiin hoitamaan niitä, niin huomattiin että Mindy oli karannut. Katsottiin aluksi koko häkki läpi, mutta se ei ollut siellä. Ruvettiin sitten etsimään Mindyä siitä pihalta. Kun sitä ei löytynyt niiden pihata, ruvettiin etsimään naapureiden pihoilta. Ulkona oli kylmä ja kaikille tuli sitten kylmä, niin mentiin vähäksi aikaa sisälle. Mentiin sitten vähän ajan päästä ulos taas etsimään, ja etsimisessä kului aikaa ja lykättiin sitten muita suunnitelmia siltä päivältä. Mindyä ei löytynyt ja Sirius oli ihan ihmeissään, että missä Mindy? Tehtiin sitten muutamia "kadonnut kani- ilmoituksia" ja käytiin laittamassa niitä siihen lähiympäristöön. Sen jälkeen mentiin vielä etsimään naapureiden pihoilta. Mun piti sitten lähteä kuuden jälkeen kotiin, eikä Mindyä oltu vielä löydetty. Kaikkien toiveet Mindyn löytymisestä alkoivat lannistumaan, koska oli kylmä yö, eikä Mindystä ollut näkynyt jälkeäkään. Torstaina sain sitten tekstiviestin että Mindy on löytynyt, ja arvatkaapa vain kuinka iloinen olin! Se oli vain yhtäkkiä hyppinyt tiellä, ja se oli saatu pelletin avulla houkuteltua. Onneksi Mindy löytyi! Katselin tiistaina ottamiani kuvia Mindystä ja Siriuksesta, niin totesin heti että kaikki on epätarkkoja ja epäonnistuneita. Olin ottanut ne kuvat jollain eri asetuksella millä yleensä, ja ne kaikki on ihan huonoja :D
Mindy <3
Sirius ja Mindy <3

Torstaina olin koko päivän kotona, ja eipä tehtykkään sitten mitään erikoista. Editoin vain sitä YouTube videota, ja suunnittelin tulevia postauksia. Perjantainakaan ei tehty mitään ihmeellisempää, eikä myöskään lauantaina. Ne kolme päivää tuntui menevän todella nopeasti, varmaan sen takia juuri kun ei tehty mitään sen erikoisempaa :D Tänäänkään en koko aamuna ja päivällä tehnyt mitään. Lopulta en saanut illallakaan tehtyä mitään, vaikka mun oli tarkoitus ottaa kuvia. 

Huomenna taas kouluun.. Koulun jälkeen meen valokuvauskurssille ja sieltä suoraan pianotunnille. Ja loppu illan luen kemian kokeeseen. Saa nähdä ehdinkö huomennakaan ottaa niitä kuvia.. Muutenkin mulla on tulevina viikkoina on ihan liikaa kokeita. Kiva katsoa Wilmaa, kun siellä on tulevat kokeet kohdassa 8 tulevaa koetta.. Joka viikko jotain kokeita. Yritän silti aktiivisesti kirjoitella tänne. Ja niin kuin edellisessä postauksessa kerroinkin Iinan Kanilan Youtube kanavalle tulee joka perjantai uusi video. Ja jos ei jonain perjantaina ei tule videota, niin ilmoittelen siitä aina joko täällä tai sitten meidän Facebook- sivuilla.
Käykääs katsomassa noita YouTube videoita ja tykkäämässä tuosta Facebook sivusta!

 Ne kellä oli nyt syysloma, niin miten teillä se meni?

8 kommenttia:

 1. Meillä syysloma oli edellisellä viikolla, mutta ihan hyvin syysloma meni. :)
  Jännitin tuossa kun luin tuota tekstiä, että löytyykö Mindyä ollenkaan, mutta onneks löyty! :) Söpöjä pupunpoikasia! :3

  Taidan kommentoida ekaa kertaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että loma meni sulla hyvin :) Kiitos. Juu taidat ekaa kertaa kommentoita :D

   Poista
 2. Mullakin oli syysloma jo edellisellä viikolla. Oltiin vaan meelkein koko loma jossain niin en hirveesti kerennyt kanien kanssa olla... Muuten kiva loma!

  VastaaPoista
 3. eiiiiiiiiii näin kirjakieli.fi

  VastaaPoista