lauantai 9. elokuuta 2014

Muutamia kuvia TillistäHei! Päätin tulla laittamaan tänne nuo pari kuvaa Tillistä, joten tällä postauksella ei ole oikein mitään muuta aihetta. Tänään siivosin Tillin ja Mossen häkin, ja siinä samalla Tilli oli juoksemassa nurmikolla. Ja pari kuvaa otin nopeasti. Yritin aamulla hypyttää Lunaa esteillä, mutta siitä ei tullut mitään ja se tosiaan jäi yritykseksi.. Lumikaan ei oikein vielä ole hoksannut että esteiden yli pitäisi hypätä, eikä kiertää tai mennä ali. No mutta toivottavasti Lumi oppii hyppimään noita esteitä, pitää vain harjoitella paljon ja useasti! Mitään muuta ei ollakkaan tänään tehty, ja huomenna varmaankin otan kaikista kaneista kuvia ja laitan niitä tänne! :)

6 kommenttia:

 1. Onko sulla 3 vai neljä kania ? Kun tossa kuvauksessa lukee että on 3, mutta teksteissä lukee 4. Söpöjä noi pupuset ! Mullakin on kaks pupua Nasse ja Misse.Onko sun poika pupuja mitenkää kastroloitu tai leikattu ? Dori ja jokaiseen mun kysymykseen löytys varmaa vastaus aiemmissa teksteissä, kun oon uus lukija :) Onko sun tyttö puput saano poikasia, jos on onko kukaan tän hetkisistä Lunan tai Tilli. Mihin Moody kuoli ?

  http://lallalllallla.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on 4 kania. Mossea tai Lumia ei ole kastroitu, Luna on saanut 2 kertaa poikasia ja Lumi on Lunan poikanen. Moody kuoli synnytykseen. Kiitos :)

   Poista
  2. Aaw, ootko suunnitellu lisää poikasia ? Mulla on ne kaks pupua niin se kääpiöluppa mennee sen risteytyksen päälle ei sillee väkivaltasesti :D

   Poista
  3. En ole suunnitellut nyt uusia poikasia. Okei :D

   Poista