keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Vähän Kuulumisia!

Hei!! Viikon on ollut täällä blogin puolella todella hiljaista. Ajattelin nyt tehdä jonkunlaisen pienen kuulumispostauksen, johon nyt ei tule kuvia, koska kirjoitan tätä puhelimella. Huomenna sitten tulee kuvia!!

Kaneja ollaan ulkona juoksutettu, ja ne ovat tykänneet todella paljon kun ovat saaneet olla ulkona :) Maanantaina siivottiin vähän kanilaa, ihan tavallista pientä siivousta. Luna oli myös maanantaina sisällä ja sai paljon rapsutuksia :)
Ajattelin tähän myös laittaa että joskus
olikohan se viime viikolla Tilli kävi naapurissa Nöpön luona ja Nöpö Tillin luona. Yritettiin vähän totuttaa niitä toisiinsa. Tilli vaan katsoi Nöpöä, ja meni sen jälkeen pois.
Täällä on tänään aamulla ja viime yönä satanut vähän lunta, ja melkein kaikki jo sulaneet pois. Muuten on ollut todella märkää ja pimeää, varsinkin eilen. Toivottavasti tulisi edes vähän lunta ja pakkasta, että pääsisi hiihtämään ja luistelemaan.

Huomenna siis tulee kuvia, ja laittakaa postaus-ideoita kommentilla :) Jonkunlaista erikoispostausta olisi tulossa myös lähipäivinä!

2 kommenttia:

 1. Postaus ehdotuksia
  Kanilan esittely
  Kanien lempiesine /tavarat
  Mitä haluaisit tehdä kanien kaa tänä vuonna
  Sun lempi blogit
  Siinä oli nyt muutama ideaa mitkä tuli mieleen

  VastaaPoista