maanantai 9. joulukuuta 2013

Luukku 9

Hei! Päätin sitten tehdä tämän joulukalenterin kuitenkin :) kun sitä toivottiin. Joulukalenteri alkaa siis suoraan 9 luukusta. Toivottavasti teitä ei haittaa että nämä postaukset eivät ole välttämättä mitenkään erikoisia. Joka päivä tulee uusi luukku, ja jos olen keksinyt jotain vähän erikoisempaa niin ainakin silloin tulee muutakin kuin pelkkiä kuulumisia. Tänään minun piti ottaa kuvia kaikista kaneista, mutta en kerennyt ottaa kuin Lunasta. Luna pysyi paikallaan melkein koko kuvauksen ajan. Otin aika paljon kuvia, mutta huomasin koneelle laittaessani että varmaan puolet oli jotenkin epäonnistuneita. Nopeasti valitsin niistä muutaman ja laitoin tuohon alas. Toivottavasti niistä jotain huomaa. Muista kaneista on tulossa kuvia tiistaina tai viimeistään keskiviikkona.
6 kommenttia:

 1. Ihan toi vimppa kuva<3 Löysin tän blogin äsken ja hieno ulkoasu on. Miten sait ton "erikois-hiiren" tohon sivulle?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Olin itsekkin unohtanut miten olen joskus sen hiiren muuttanut, niin Googlettelin vähän ja löysin ainakin jonkunlaiset ohjeet :) ---> Tuolta voisi löytyä apua http://blogiapu.blogspot.fi/2012/09/miten-erilainen-hiiri.html

   Poista
 2. Toi vika kuva oli ihana<3 Luna on tosi söpö ja kaikki sun postaukset on kiva lukee

  VastaaPoista
 3. ääÄäÄÄÄ ku söpö pippunen pupunen ♥♥
  ja ihan huippusöpö tuo puputonttukuva (:

  VastaaPoista