perjantai 27. joulukuuta 2013

Canon Eos 600D

Moi! Joulu on mennyt hyvin perheen kanssa! Oltiin ihan tavallisesti kotona ja syötiin hyvää ruokaa. Lunta ei vain näy missään. Maa on ihan vihreänä, Eikä välttämättä uskoisi että kohta on jo tammikuu.
Sain uuden kameran joululahjaksi, ja se on Canon Eos 600D. Tykkään tuosta uudesta kamerasta todella paljon! Koko ajan on tullut otettua kuvia kaikesta turhasta :) Kaneista olen ottanut kuvia vasta yhden kerran eilen illalla, ja silloin otin kuvia vain Lunasta. Olin ajatellut tekeväni sen kanilan esittely- postauksen eilen, mutta en sitten jaksanutkaan tehdä sitä.. :D Kyllä sen joskus teen, ennemmin tai myöhemmin! Loppuun vielä muutama kuva, ja postauksia tulee vielä ennen uutta vuotta!
                               
                                                      Joku kuva minkä olin ottanut :D


6 kommenttia:

 1. Ihana Luna ja kiva postaus! ♥

  VastaaPoista
 2. Luna on hassun näkönen tossa toisessa kuvassa

  VastaaPoista
 3. Tää nyt ei liity varsinaisesti tähän mut tietääkö joku voiko poika kanilla olla tissit koska meillä on kani jonka pitäisi olla poika mutta sillä on tissit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa.. En tiedä ihan tarkkaan tätä asiaa, mutta kannattaa Googlesta katsoa asiaa tarkemmin. Itse yritin jotain löytää asiaa liittyen, mutta en löytänyt .

   Poista