maanantai 5. elokuuta 2013

Ostoksia ja ideoita

Nyt täällä taas olen kirjoittamassa, ei ole ollut mitään kirjoitettavaa :) Mutta nyt taas jotain tänne laitan, ettei ihan kuole tämä blogi :D On ollut mukavan lämmintä ja kanitkin ovat tykänneet upeista ilmoista! Luna on ollut lähes päivittäin ulkoaitauksessaan ja niin on nytkin. Neiti on kaivanut hienoja kuoppia sen täyteen .. Tänään käytiin Black Bullista ostamassa kaneille ruokapellettiä. Ostettiin iso säkki Bellon pellettiä. Ostettiin myös heinää ja vessalaatikko pellettejä, ja puuilosta kaneille sellainen pallo, minkä sisälle voi laittaa kaikenlaista syötävää :D

Sain sellaisen idean, että kertoisin teille vaikka seitsemästä asiasta esm. meidän kanien häkit ja liikunta, mitä ruokaa kanimme saa.. Kertokaa mielipiteenne kommentilla tuosta ideasta!  Aina saa myös ehdottaa kommentilla postausideoita/aiheita. On kiva kuulla mitä te haluatte lukea ja nähdä! Ja tietenkin saa antaa rakentavaa palautetta blogista! ;) 

4 kommenttia:

  1. Hei, teen juttua kaninruuista enkä löydä tuota belloruuan kuvaa mistään, saisinko käyttää tuota sun ottamaasi kuvaa? (:

    VastaaPoista
  2. Sun jokainen uusi postaus on tosi mukava lukea! :) Tee taas uusi postaus!

    VastaaPoista