maanantai 12. elokuuta 2013

Minun TOP 5 KANI BLOGIT

Hei! Tänään päätin tehdä top 5 kani blogia. Älä pahastu jos et ole tuossa viiden blogin joukossa, koska luen niin montaa kaniblogia. :) Tuossa ovat lempi kani blogini.


 
                                                             5.    Vauhtipapanat♥

Yksi lempi kani blogeistani. Tekstejä tulee mukavasti, ja jokainen postaus on aina yhtä kiva lukea! Kuvat ovat hyviä ! Koko blogi on kerrassaan vaan niin mukava! :)

                                    
                                                                   4.    Rabbit`s life

Blogisi on todella ihana! Noita viedoita on kiva katsoa ja kanisi ovat tosi ihania! Kuvat ovat niin täydellisiä. Kanisi hyppäävät esteillä myös toodella hyvin :)


                                                                   3.   KluppaJengi

Blogi on niin ihana! Kuvat, teksti ja kaikki! Ulkoasu on myöskin ihan kiva, vaikka tausta voisi olla värikkäämpi. Kanisi ovat myös söpöjä ♥


                                                     2.     Juulia ja Honey Boy

Voi että on ihana blogi! Banneri on todella ihana. Tausta sopii blogiin tosi hyvin. Kaikki on niin täydellistä. Ja itse Hani on todella söpö ♥


                                                                        1. Pupuninjat

Ja lempi kaniblogini on pupuninjat! Videot ja kuvat ovat huippuluokkaa! Pepsin, Indyn & Marleyn kuulumisia on kiva lukea! Kirjoitat todella mukavasti! :) Tykkään!


Juu, siinä ne oli! Loppuun vielä hieman kuulumisia. Käytiin muutama päivä sitten ostamassa kaneille uusia ruoka kulhoja, koska kaksi kulhoa oli mennyt rikki. Ostettiin kaksi kulhoa. Tänään Luna pääsi karkaamaan sen ulko-aitauksesta, kun se oli jäänyt auki. Ei onneksi kerennyt karkuteillä olla kuin muutaman minuutin :) Tillin ja Mossen häkin siivosin toissa päivänä. Kopin pesin ja vähän kaikkea tein :) Ja valmista tuli! Luna repi itsestään vähän karvaa, ja teki pesää. Taisi olla valeraskaana, mutta onneksi se kesti vain muutaman päivän! Mutta nyt kaikki on kunnossa. Ei varmaan sen erikoisemapaa ole tapahtunut. Mulla alkoi koulu, joten postauksia tulette näkemään useammin! Tuonne kommentti kohtaan voitte laittaa postaus ideoita!

 

 
 
 

1 kommentti: