sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Ostoksia ja keksien tekoa

 
Hello!
Unohdinkin laittaa tänne eilen vähän kaikenlaista :)
Käytiin siis iltapäivällä vielä Faunattaressa. Sieltä mukaan tarttui vain poikasille pellettiä (jota ne rupee joskus syömään) Sanoivat siellä että toi pelletti on hyvää kanin poikasille. Maksoi kai 9.90 tai jotain sinne päin. Leivottiin eilen myös kanikeksejä. Jätettiin vain siemenseos ja kuivattupersilja pois (mitä oli edellisissä kanikekseissä) Tossa on se ohje. En rupee sitä toista kertaa tänne laittamaan =) Tuossa alhaalla on kuva (keksejä ei ole vielä paistettu)
Poikaset riehui eilen illalla. Otin videoita. Pidetään kaiketi 1 tyttö. Muille pitäisi kodit löytää. Ne on kaikki vaan niin suloisia! Tänään ollaan vaan katottu poikaset ja hoidettu Tilli ja Mosse (tietenkin myös Luna) Katotaan mitä muuta kerkeen tehä.
Vihdoin on myös 80 lukijaa täynnä ! Tai no oikeestaa nyt on 81. Myös tänne blogiin oon kohta laittanut 100 tekstiä! Tänään katellaan poikasten sukupuolia :) Ehkäpä saadaan selville. Laitan huomen että saatiinko? Tilli oli kyläilemässä kaverini kanien (Heinähatun ja Vilttitossun) luona. Tykkäsi (varmaankin, enhän mä sitä tiedä ) Sai sieltä vähäsen herkkuja :)
 
 
 
 
 

2 kommenttia: