maanantai 9. marraskuuta 2015

Lemmikkimessut 2015

Hei! Nyt täytyy todellakin pahoitella pitkään vallinnutta hiljaisuutta! YouTuben puolella hiljaista on ollut jo toukokuusta asti. Kun hiljaisuus "valtaa" blogin, niin sitten jotenkin ajattelee, että ei se haittaa jos ei tänään kirjoita. Ja niin se sitten nopeasti jää. Sama asia on videoiden kanssa! Nyt oli kuitenkin jo korkea aika tulla päivittämään tätä blogia.

Olin viikonloppuna 7.11 Helsingissä Lemmikkimessuilla, jotka pidettiin Messukeskuksessa. Sinne lähdin pikkusiskoni ja kaverini kanssa. Mukaan lähti myös Lumi, joka osallistui Suomen Lemmikkikanit ry:n näyttelyyn. Aiemmin en ole näyttelyissä käynyt, joten lähes kaikki asiat olivat uusia. Vähän ehkä jännitti, että miten Lumilla näyttely menee.

Perjantaina 6.11 laitoimme kaiken valmiiksi ja lauantaina herätys oli kuudelta ja lähdimme juna-asemalle. Pieniä vaikeuksia oli meillä päästä Messukeskukseen, vaikka se oli ihan juna-aseman vieressä :D Kierreltiin sitten muitakin menossa olleita messuja ja tehtiin pieniä ostoksia.Lumin arvostelu
Yleiskunto 27,5/30 Tasainen massa
Turkki 18/20 Turkki palautuu kohtuudella
Korvat 5/5 Puhtaat
Silmät 5/5 Eloisa katse
Hampaat 5/5 Hyvin harjattu :)
Kynnet 5/5 Hyvin leikatut
Tassut 5/5 Puhtaat tassut
Häntä 5/5 Puhdas häntä
Käsitelteltävyys 17,5/20 Vilkas ja energinen
= 93/100

Tein myös koostevideon messuista! Se on kuvattu osittain puhelimella ja osittain GoProlla! Lumilla meni ihan hyvin ja meillä oli kaikin puolin mukava päivä! Olitteko te Lemmikkimessuilla?

6 kommenttia: