torstai 15. tammikuuta 2015

"Keisarin uudet vaatteet"

Hei! Pitkästä aikaa taas uutta postausta! Mitään ihmeellisempää ei tässä olla tehty. Se lumisade on tässä muuttunut vesisateeksi ja joinakin päivinä on ollut melkein loskakeli. Kanitkin ovat päässeet muutamia kertoja nyt ulkoilemaan ja Lumi on ollut aika paljon myös sisällä. Lumi sai uuden heijastinliivin ja sellaisen toisenkin vaatteen. Niitä Lumi onkin päässyt jo kokeilemaan ja hauskalta se näyttää ne päällä.

Tämä pinkki Hurtta heijastinliivi on todella ihana Lumin päällä ja värikin sopii Lumille, vaikka onkin poika :D Tämä maksoi kirpparilla 20€ ja se näytti ainakin vähän käytetyltä. Uutena tämmöinen maksaa vähän reilu 30€ ja se on kokoa xs.

Tämä "huppari" näyttää Lumin päältä todella hupaiselta. Sekin löytyi kirpparilta ja hintaa sillä oli 5€. Selvennykseksi vielä, että tätä ei paljoa kyllä tulla käyttämään, muutamat kuvat se päällä vain otettiin. Tämän kanssa kani voisi satuttaa itsensä esim. jäädä johonkin kiinni tms. Toivottavasti siis ymmärsitte!

5 kommenttia:

 1. Eihän tollasta koko pukuu saa kanille pistää?? Mulle valitetaa aina jos pistän jonnekki kuvan että kanilla on semmone koiran fleece takki päällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota hupparia ei oikeastaan edes käytetä, kunhan muutamat kuvat se päällä otettiin. Sen kanssa kani voisi satuttaa itsensä. Tuota heijastinliiviä käytetään vain ulkoillessa ja sekin tapahtuu valvonnan alaisena. Kani ei pääse siis jäämään sen kanssa jumiin tms. Tuo heijastinliivi ei purista kanin kaulaa tai mitään muutakaa, joten en näe suurempaa syytä miksi sitä ei voisi joskus pitää?

   Poista
  2. Lisään vielä, että se ei vaikeuta/estä kanin liikkumista mitenkään. Hankalampi se päällä on jäädä mihinkään kiinni, toisin kuin valjaiden kanssa :)

   Poista
  3. Ja vaikka jotain sattuisikin ja jos koko ajan valvotaan niin tuskin mitään sen vakavampaa kerkeää edes tapahtua. Ps. Kivan näkösiä "vaatteita"

   Poista