maanantai 15. syyskuuta 2014

Syyskuun kuulumisia

Hei! Vielä on ollut mukavan lämpimiä päiviä, ja toivottavasti niitä olisi vielä ensi viikollakin! Ajattelin ottaa kaneista vielä tällä viikolla ulkona kuvia ja ehkä tulossa on myös kanien päivä- video!

Luna oli vähän aikaa sitten valeraskaana, mutta se menikin onneksi nopeasti ohi! Pesää alkoi kovasti rakentamaan ja olihan se hauska ilmestys suuri heinäkasa suussa.. :D

Tilli ja Mosse ovat viettäneet lämpimiä syyskuun päiviä ulkona, toisin kun Luna ja Lumi kanilassa. Talven ajaksi Tilli ja Mosse eivät ole näillä näkymin jäämässä ulkohäkkiin, vaikka kyllähän ne siellä pärjäisivät, kun on lämpöeristetty koppi.. Tilli ja Mossekin menevät siis kanilaan talven ajaksi, Lunan ja Lumin seuraksi. 
Lumi keksii kaikki mahdolliset kohdat, joista pääsee karkaamaan häkistä ja viikonloppuna ihmeteltiin että mistä se pääsee nyt karkuun.. Kunnes selvisi, että se pakeni melkein samalla tavalla, kuin parkour kani videossa (tästä pääset siihen videoon), mutta enään se ei mahdu kompostikehikoiden rei'istä, vaan häkin katto ei ollut jokaisesta kohdasta kunnolla kiinni, ja Lumi sai sitä nostettua.. Nyt asia on kuitenkin korjattu ja ainakaan tällä hetkellä Lumin häkissä ei ole sellaista kohtaa mistä pääsisi karkuun.

9 kommenttia:

 1. Hauska Luna!! Ja Lumella on ihan huippu tyyli karata häkistä!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luna oli kyllä niiin hauskan näköinen tuo heinäkasa suussa :DD Lumella on kyllä oma hieno tyylinsä.. Onneksi sitä ei sattunut! :)

   Poista
 2. Kanit on vaan niin sulosia :3 Vaikkei ihan mun tyyppinen blogi, niin pakko myöntää, että kivanoloinen blogi :D Älyttömän suloinen tuo toinen kuva!

  VastaaPoista
 3. voiku ihania kaneja sulla, vaikka henkilökohtasesti pidän itse enemmän pystykorvasista kaneista

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus! Ja Lumi on kyllä aikamoinen parkour-kani :"D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pitää olla tarkkana että häkki on kunnolla kiinni, ettei pääse yrittämään karkaamista ja satuta itseään!

   Poista