tiistai 11. kesäkuuta 2013

Uule tuli hoitoon!

Heipodei! Nyt on ollut vauhdikas viikon alku. Kerron jo nyt että ensi viikolla ei postauksia ole tulossa, koska olemme lomalla 18-23.6 Kaverini hoitaa sillä välin kanit :)

 Uule-kani tuli meille hoitoon sunnuntaina. Uule on kääpiöjänis. :) Uule on ollut aiemminkin meillä hoidossa, mutta kaksi vuotta sitten. Aluksi Uule oli vähän ihmeissään (että mikä tämä paikka on) Mutta nyt se tuntuu tottuneen.

                                                                Luna ottaa rennosti :)

 
Luna on nämä kaksi päivää ihmetellyt että mikä toi on, kun Uulen häkki on Lunan häkin vieressä. Uulen ja Lunan häkit ovat siis kanilassa. Lunaakin ovat itikat pistäneet :/ Ja se on raapinut niitä kohtia. Lunalle on myös tehty ulos kompostikehikoista aitaus

                                                             Mosse pikkuveljen sylissä
Tilli ja Mosse saivat hyvän ulko-aitauksen, mikä on tehty kompostikehikoista. Tilliä ja Mosseakin ärsyttää nuo hyttyset! Eilen tehtiin Tillin ja Mossen häkkiin suur siivous. :) Mossea käytettiin lenkillä :)

11 kommenttia:

 1. aaww ihania kaneja oikeesti♥♥ tykkään kovasti tästä kani-blogi ideasta :DD

  VastaaPoista
 2. Ihania kaneja ja mukava blogi sulla!;)

  VastaaPoista
 3. Tee vaikka 10 parasta kommenttia- postaus. Eli valitset 10 parasta kommenttia, joko koko blogin ajalta tai sitten joistain tietyistä postauksista.
  Tai sitten elämäni aakkoset (vaikka ei liity kaneihin)

  VastaaPoista
 4. oi että miten ihania kaneja ! <3

  VastaaPoista
 5. IHANA banneri :3 ja kuvat oli ihanii c:

  VastaaPoista
 6. Kuka sen bannerin on sit tehny???

  VastaaPoista