torstai 9. toukokuuta 2013

Kuvallinen postaus! 
Moikka! Anteeksi tämä postailu tauko!
Poikaset on sillä välin viety ensimmäisiä kertoja ulos juoksentelemaan. Ovat tykänneet juosta! Poikaset ovat kasvaneet hirmuisesti. Ylhäällä olevat kuvat on otettu viime viikonloppuna.
Ja ilmeisesti kaiki tytöt ovat varattuja. Poikia olisi vielä.
Pitäisi ostaa lisää ruokapellettejä. Loppuvat pian.
:)

4 kommenttia:

 1. Ihania pupuja mutta tekstiä saisi olla enemmän. :) tää tausta sopii tosi hyvin tähä aiheeseen! Ton osotteen vois vaihtaa koska siinä lukee 2011 ja nyt on jo 2013 !

  Kommaathan takasin? Pullavaihanapikkumuruni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisihan sen vaihtaa, mutta pitäisikö poistaa kaikki blogitekstit?

   Poista
 2. Hmm... Voisin ottaa ehkä yhden pojan, mutta sille ei varmaan löytyisi häkkikaveria. Kanila olisi ulkorakennuksessa, joten kanin täytyisi talvisin tottua hieman normaalia huonelämpöä (+20°c) alhaisempaan lämpötilaan. Tähän mennessä lämpötila ei ole aiheuttanut mitään ongelmia, karvanlähtö vain on keväisin tuuheamman talvikarvan mukainen, ja kesäisin ulkorakennus pysyy ihanan viileänä, joten minullekaan ei pahimpinakaan paahdepäivinä tule liian kuuma varastossa ollessani. (mutta kesäisin vietämme kaikki enemmän aikaa ulkona, joten sisällä pysytään vain kaikkein paahteisimpana päivänä.) Voisin ottaa yhteyttä sähköpostilla, mutta koska en tiedä omaasi, enkä voi laittaa omaanikaan kaikkien nähtäväksi, kun se on juuri sellainen etunimi.sukunimi-osoite, niin laitan blogini osoitteen. Voit kommentoida, ja laittaa oman sähköposti-osoitteesi sille varattuun kenttään, ja voin sen kautta ottaa yhteyttä. (Olisin voinut laittaa oman osoitteeni tässä jos se olisi ollut gmail, mutta se ei ole, niin en voi laittaa sitä tässä.) Ja olen vasta 12 v. (Ilmoitan näin etukäteen, ettei tule tilannetta: "Ai, lapsi vai? No en mä sit myy." :) Tässä on osoite: karamellikaruselli.vuodatus.net Ja jos et halua/voi/muuten myydä poikasta, niin jätä vaan kommentti laittamatta. :)

  VastaaPoista